INGATLAN 004

Amennyiben egy igazán exkluzív-elegáns lakást-nyaralót szeretne közel a Balatonhoz (200 méter) és a belvároshoz (500 méter), akkor ez az ingatlan a legmegfelelőbb az Ön számára. Minimalista luxuslakás a minőségi életstílus kedvelőinek. Megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok és nyaralni vágyók, valamint azok is, akik magas hozamot biztosító befektetést keresnek. 

Az átgondolt tervezés és a minőségi anyagok használata köszön vissza a lakás legapróbb részleteiben. Tágas terek, prémium burkolatok és szaniterek kerültek felhasználásra, egyedileg tervezett bútorzat, berendezési tárgyak, felsőkategóriás háztartási berendezésekkel felszerelt konyha, minden helységben hűtő-fűtő klíma, riasztó, elektromos redőnyzet. 

Beosztását tekintve egy amerikai konyhás nappali + étkező, 2 db teljes értékű hálószoba, fürdőszoba, vendég wc alkotja. A nappaliból kilépve egy tágas teraszon és egy privát (40 nm) kertben pihenhet, teljes intimitást élvezve a szomszédoktól.

Autóját egy extra méretű garázsban (36 nm) tudhatja biztonságban és egy (15 nm) tárolóban tarthatja egyéb dolgait (kerékpár, motor, SUP, gumicsónak, egyéb).

Az egész udvar gondozását automata öntözőrendszer biztosítja, medence és kerti grillező garantálja a családi és baráti összejövetelek felejthetetlen hangulatát.

A vételár a teljes berendezést tartalmazza.

Részletekkel valamint a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

KOVÁCS ZSOLT

Kovács Zsolt © 2017 Minden Jog Fenntartva